Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na ljetovanje iz snova uz pomoć otkupa zlata
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Na ljetovanje iz snova uz pomoć otkupa zlata

Po skrivenim kutovima naših kuća često se nalaze i zlatnici, zlatni satovi, čak i dentalno zlato…

Iako smo mjesecima s nestrpljenjem iščekivali ljeto, ovakvim se vrućinama  malo tko raduje. Visoke temperature i užareni asfalt boravak u gradu čine teško podnošljivim. Bilo bi lijepo otputovati na neki otok i rashladiti se u moru i klimatiziranom apartmanu. Ili pobjeći u planine na svjež gorski zrak koji omogućuje ugodan odmor.

No, nemaju svi financijskih sredstava za priuštiti ljetovanje svojoj obitelji. Ili možda ipak imaju? Mnogi u svom domu imaju vrijednost na koju su vjerojatno i zaboravili. To je stari nakit koji se ne koristi odnosno zlatni predmeti koji nemaju uporabnu funkciju nego često samo 'skupljaju prašinu'. Demodirano prstenje koje ne žele nositi, ogrlice koje su naslijeđene ili dobivene u djetinjstvu, naušnice bez svog para... Po skrivenim kutovima naših kuća često se nalaze i zlatnici, zlatni satovi, čak i dentalno zlato… Cijena zlata je visoka i takvi predmeti imaju svoju vrijednost, ali stoje neiskorišteni. 

Kako biste iskoristili visoku vrijednost zlata i došli do većeg iznosa novca, možete koristiti uslugu otkupa zlata.  To je najbolji, najbrži i najjednostavniji način dolaska do gotovine. Omogućuje ga Auro Domus - najveća hrvatska tvrtka specijalizirana za trgovinu plemenitim metalima, koja zlato otkupljuje na diskretan način uz profesionalnu uslugu. Proces otkupa je jednostavan - dovoljno je svoje staro ili 'lom' zlato donijeti u jednu od poslovnica gdje mu se odredi kvaliteta i masa te procijeni vrijednost. Kada se klijenti slože s ponuđenom cijenom te ovisno o vrijednosti zlatnog predmeta, iz poslovnice izlaze poprilično podebljanog novčanika.


Poslovnice Auro Domusa nalaze se diljem Hrvatske, a posjećuje ih tisuće zadovoljnih klijenata. Oni su otkup zlata prepoznali kao pametni način dolaska do potrebne gotovine. To može biti prilika i vama da sebi i svojoj obitelji ovog ljeta priuštite zasluženi godišnji odmor!

Stoga dođite na besplatnu procjenu u poslovnicu Auro Domusa u Split na adresi Poljička cesta 8. Radno vrijeme poslovnice provjerite na web stranicama Auro Domusa, a dodatne informacije možete doznati i na besplatnom broju telefona 0800 73 72.

Neka vam vaše staro zlato omogući nezaboravan odmor! 

Vaša reakcija na temu