Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na Mejama se uskoro otvara jedinstveni restoran, najavljen nastup Cambija
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Na Mejama se uskoro otvara jedinstveni restoran, najavljen nastup Cambija

'Tradicionalni okusi, nezaboravne priče i ugodni ambijent stvorit će lijepe trenutke koje ćete pamtiti i prepričavati'

Na južnoj padini Marjana uskoro se otvara jedinstveni mediteranski restoran - Rocco. 

- Savršene okuse autohtonih dalmatinskih jela možete doživjeti u najboljem izdanju na putovanju našim jelovnikom. Spoj tradicionalne i moderne kuhinje lako će vas navesti da krenete prema Mejama. Naša glavna kuharica, gđa. Irena Drmić, pripremila je jedinstvena jela koja zasigurno ne možete pronaći na drugom mjestu - poručili su iz restorana.

Uz apsolutni užitak ne veže se samo specifična domaća kuhinja. Naime, interijer restorana, napominju, pružit će gostima vrhunski doživljaj za sva osjetila. 

- Ako tome pridodate izvrsnu atmosferu i gostoprimstvo koje će uvijek biti prisutno, kao i isključivo domaće namirnice od kojih se pripremaju svi naši specijaliteti, možete reći da ste na pravom mjestu. Tradicionalni okusi, nezaboravne priče i ugodni ambijent stvorit će lijepe trenutke koje ćete pamtiti i prepričavati. Bez dobrog vina nema ni dobrog  restorana, te smo za vas pripremili jedinstvenu ponudu lokalnih vrhunskih autohtonih vina. Za pravi početak gastronomskog putovanja isprobajte domaće likere i rakije. Zaronite s nama u more  okusa, boja i mirisa Mediterana - dodali su. 

Popularni Cambi nastupit će u Roccu 9. prosinca, a iz restorana kažu da će to biti noć za pamćenje. Veliki hitovi, bogata večera i vrhunska zabava samo su dio provoda koji se očekuje.

- Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme na broj 099 413 63 61Vidimo se na adresi Antuna Mihanovića 42f u Splitu - kazali su za kraj.

Vaša reakcija na temu