Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na pola sata od Splita skriva se ljetni raj na plaži
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Na pola sata od Splita skriva se ljetni raj na plaži

Polazak je u 12:30 iz splitske luke, a povratak je u 20:00 iz Milne

Ljetni sunčani dani, a pogotovo vikend za većinu nas rezervirani su za plažu, kupanje, sunce i odmor u hladovini. Savršen odmor za dušu i tijelo, no koju plažu birati?

Ako ste tip koji želi izbjeći gužve na plaži, pijesak i gungulu onda birate plaže oko Splita ili Žnjan.

Prometni kolaps, u Podstrani gužva i kolona, 'na Širini' zastoj, vrlo je dobro poznata priča u vrijeme ljetne sezone u Splitu. Od ove godine i Žnjan je zatvoren pa ako se pitate gdje otići na more za vikend i provesti zabavno subotnje popodne u opuštenom ritmu, uz plažu, evo ideje!

Na svega pola sata od Splita, bez gužve i čekanja, Olife Beach Club i ove godine otvorio je vrata za svoje goste. U Milni na otoku Braču, smjestio se pravi mali raj s opuštenom atmosferom, savršen za uživanje uz more i ispijanje koktela. Bilo da birate stol sa najbližima, kabanu, kupanje u bazenu ili ste više tip za odmor uz more, Olife ima sve!

Organiziran prijevoz do Olife Beach Cluba 

Pola sata vožnje u klimatiziranom katamaranu omogućit će vam da brzo i lako dođete do svog ljetnog utočišta. Prva prilika da se odlično provedete je u subotu, 29. lipnja, na Olife Soul Rehab partyju. 

Cijena ulaznice uključuje i povratni prijevoz katamaranom na relaciji Split-Milna-Split i iznosi simboličnih 22,00 EUR, a uz kod OLIFE10 ostvarujete dodatnih 10% popusta. Karte su u prodaji preko sustava Adriaticket

Na dnevnom partyju očekuju vas odlična zabava, opuštena atmosfera, uživanje uz bazen, koktele, DJ-a, sunce i more. Ove subotu su za zabavu zaduženi DJ Ian Tucker i DJ John van Thorn.

Polazak u 12:30 iz splitske luke katamaranom Naranča, kod Lučke Kapetanije Split, a povratak je u 20:00 iz Milne katamaranom. Zabava će se održavati svake subote prema istom rasporedu.

Rezervaciju stola možete obaviti pozivom na 098 961 3887.

Želimo vam savršen vikend u Olife Beach Clubu!

Vaša reakcija na temu