Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na Rivi od ponedjeljka kreće Uskrsni sajam antikviteta

Na Rivi od ponedjeljka kreće Uskrsni sajam antikviteta

Sudjeluje preko 80 izlagača iz Hrvatske i inozemstva

Dalmatinsko kolekcionarsko društvo 'Diokles' i Zajednica udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (ZUDVDR) iz Splita, nakon uspješno organiziranog Božićnog sajma, organiziraju Uskrsni sajam antikviteta, kolekcionarstva, braniteljskih zadruga (rukotvorina) i autohtonih hrvatskih proizvoda koji će se održavati u Splitu, na Obali hrvatskog narodnog preporoda (Riva), od 10. do 14. travnja 2017.g.,  a na kojem sudjeluje preko 80 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Svećano otvaranje Sajma bit će u ponedjeljak u 11 sati. Sajam će otvoriti Splitsko-dalmatinski župan, gospodin Zlatko Ževrnja.


Vaša reakcija na temu