Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na Rivu se vratio Advent, provjerite program!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Na Rivu se vratio Advent, provjerite program!

Matko i Brane nastupaju u subotu

Nakon par godina pauze, Advent se vraća na splitsku Rivu odakle je sve i počelo, samo u još boljem sjaju. Četiri nove kućice nude šaroliku ponudu i bogat program koji će obilježiti i ovogodišnji Advent u Splitu. Osim što se nalaze na najlipšoj rivi na svitu, nude i najljepši božićni ugođaj - poručiili su organizatori. 

Advent je vrijeme druženja i zabave i upravo zbog toga kućice na Rivi nude zanimljiv zabavni sadržaj. 

- Svaku večer možete se zabaviti uz sjajne DJ-eve, a ovu subotu od 20 sati uživati uz popularni splitski duo Matko i Brane. 'Anđeli me zovu', 'Dalmatinac', 'Ma kako ne', samo su neki od hitova s kojima će Matko i Brane rasplesati okupljene na sredini Rive - najavili su. 

Na Rivi se, među ostalim, nude domaće kobasice i pečenica te kuhano vino uz veliki izbor rakija. 

Osim zabavnog noćnog sadržaja, svaki dan od 9 sati se može uživati u suncu, odličnoj kavi i predivnom pogledu na more.

- Kućice na Rivi nude za svakoga po nešto, tako da smo sigurni da ćete u ponudi pronaći i nešto za sebe. Riva već po prirodi ima poseban šarm, a tijekom Adventa postaje poput slikovnice iz snova, zato već godinama nosi titulu najsunčanijeg Adventa u Hrvatskoj - zaključili su. 

Za rezervacije stolova treba nazvati na mobitel: +385 912311 006.

Vaša reakcija na temu