Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NA VILINSKOM TRAGU: Predstavljanje knjige Sande Lončar Ružić u Imotskom

NA VILINSKOM TRAGU: Predstavljanje knjige Sande Lončar Ružić u Imotskom

U Pučkom otvorenom učilištu

Knjiga 'Na vilinskom tragu' Sande Lončar Ružić, koju je u izdanju zagrebačke kuće Znanje ilustrirala Ana Grigorjev, bit će predstavljena u subotu 9. prosinca u 19 sati u Pučkom otvorenom učilištu Imotski.

O knjizi će govoriti Suzana Budimir Škojo, Mijo Zidar i autorica Sanda Lončar Ružić, a ulomke iz knjige čitat će Marijana Pezo.

Glavni likovi bajkovite pripovijesti su osmogodišnji dječak Petar i njegov djed Perija. Jednog zimskog predbožićnog dana krenuli su se uspinjati na drevnu ilirsku utvrdu koja se naalazi visoko u brdima. Strmo penjanje djed krati pričama o svojim dječjim dogodovštinama te fantastičnim stanovnicima Gradine, posebice vilama. Putem ih zadesi snježno nevrijeme, Petar i djed se razdvajaju, a tajanstvena djevojka će im pomoći da se ponovno pronađu. Topla priča arhaičnog prizvuka namijenjena je djeci osnovnoškolskog uzrasta.

Vaša reakcija na temu