Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nagrađivana predstava 'Baš ti, baš tu' napokon u Splitu!

Nagrađivana predstava 'Baš ti, baš tu' napokon u Splitu!

Izvrsna Vanja Matujec maestralno dočarava ženu koja pokušava razumjeti život

Predstava koja ostavlja snažan dojam napokon dolazi u Split. Ove subote, 23. studenog, u 20 sati bit će izvedena na sceni splitskog Gradskog kazališta mladih. Riječ je o monodrami 'Baš ti, baš tu' Vanje Matujec, glumice zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, koju je režirala njezina splitska kolegica Bruna Bebić.

Junakinja ove drame prisjeća se naizgled bizarnih i nevažnih situacija nastalih u njezinom stalnom nastojanju da prevlada usamljenost i odvojenost od svijeta. Često se osjeća kao statist u vlastitom životu baš i kao i mnogi od nas u svakodnevnom sučeljavanju s izazovima stvarnosti. U pozadini njezinih pitanja stoji dilema: radi li se ovdje i sada o privremenom životu na putu prema onom stvarnom koji nas čeka u budućnosti. Izvrsna Vanja Matujec maestralno dočarava ženu koja pokušava razumjeti život.

Cijena ulaznica je 60 kuna, a rezervirati ih možete na 021/344 979 te kupiti radnim danom od 9 do 14 sati na blagajni Gradskog kazališta mladih.

Vaša reakcija na temu