Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikola Brboleža NAJAVLJEN PROGRAM U FAMILIJI Adventska čarolija preuzima restoran u Žrnovnici
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NAJAVLJEN PROGRAM U FAMILIJI Adventska čarolija preuzima restoran u Žrnovnici

Bogati dnevni i noćni program pretvorit će Familiju u centar zbivanja, a izbor hrane oduševit će i najzahtjevnija nepca

Mnogima omiljeno mjesto za druženje s prijateljima i obitelji pretvara se ove zime u pravu adventsku bajku. Restoran Familija u Žrnovnici zasjao je u novom, blagdanskom ruhu i u tijeku su posljednje pripreme za adventski program koji nas očekuje već od idućeg vikenda. 

Adventska čarolija u potpunosti će preuzeti Familiju u razdoblju od 3. do 31. prosinca, a restoran će postati mjesto na kojem ćete iz dana u dan uživati u koncertima, DJ nastupima, dnevnim zabavama za djecu i roditelje te prije svega u izvrsnoj hrani. Bogati dnevni i noćni program pretvorit će Familiju u centar zbivanja, a izbor hrane oduševit će i najzahtjevnija nepca.

Kako bi gosti otišli sretni i punog trbuha, restoran Familija je pripremio novi adventski jelovnik. Iz restorana ističu da nisu prestali kuhati svoja stara jela, već da će njihov postojeći jelovnik biti proširen selekcijom adventskih jela i pića. Uz klasično kuhano vino, fritule, uštipke, tu će se naći burgeri, rimski njoki, fish and chips i mnoge druge delicije.


U prvom tjednu Familija će otvoriti program dječjom zabavom 'Zima, zima, e pa šta' koja će se održati u subotu, 3. prosinca, u 11 sati. Osim ove zabave, najmlađi posjetitelji će uživati u bogatom dnevnom programu poput Darivanja sa sv. Nikolom i sv. Lucijom, Čarobne zime, Doručka s Djedom Božićnjakom i Dječje Nove godine.

Za odrasle je Familija pripremila koncerte Vatrogasaca, benda The Offswing, grupe Viva te Matka i Brane, a ostalim danima će goste zabavljati DJ-evi kao i drugi gosti iznenađenja koji nas očekuju na Adventu u Familiji.

Uživati u bajkovitom adventskom ugođaju možete svaki dan od 11 do 24 sata.


Vaša reakcija na temu