Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJAVLJEN SPEKTAKL: U Splitu će se održati prva svjetska fešta proslave kraja pandemije koronavirusa!

NAJAVLJEN SPEKTAKL: U Splitu će se održati prva svjetska fešta proslave kraja pandemije koronavirusa!

U organizaciju je uključen i Ante Ćićo Ganza, čovjek koji je osmislio nekadašnje nezaboravne splitske Lude noći

Prva svjetska fešta proslave kraja pandemije koronavirusa održat će se u Splitu. Tako planira splitska udruga Picaferaj koja je u tu svrhu već zakazala razgovore sa Turističkom zajednicom te brojnim mogućim izvodjačima.

- Ne znam kad će pandemija završiti, ostavimo to stručnjacima, ali čim se proglasi kraj pandemije, za dva-tri dana ćemo biti spremni napraviti veliku feštu i neće nam nijedan drugi grad biti ravan u tome - izjavio je Ivica Bubalo u ime Picaferaja, udruge koja je u tu svrhu zajedno sa kulturno estradnim djelatnicima pokrenula inicijativu prema Gradu Splitu i Turističkoj zajednici grada da se pripremi fešta za pamćenje.

Zanimljivo je da je u organizaciju uključen i Ante Ćićo Ganza, čovjek koji je osmislio nekadašnje nezaboravne splitske Lude noći, a njegov pristanak izazvao je oduševljenje medju članovima udruge.

Fešta za kraj pandemija zvala bi se 'Ta divna spliska noć', a sastojala bi se od koncerata i zabave na čitavom nizu gradskih punktova, te bi u dogovoru sa ugostiteljima označila budjenje grada.

Vaša reakcija na temu