Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Moto klub Klis NAJBOLJI DO SADA Prvog dana Moto susreta Klis 2024. oboreni svi rekordi

NAJBOLJI DO SADA Prvog dana Moto susreta Klis 2024. oboreni svi rekordi

Još nije kasno da se zaputite na Kočinje brdo

Više od sedam tisuća posjetitelja i 115 moto klubova iz čitave Hrvatske i europskih zemalja okupilo se jučer na prvom danu trećeg izdanja Moto susreta Klis 2024. Već prvog dana pali svi rekordi!

Bajkeri su stizali na Kočinje brdo iznad Klisa već u ranim jutarnjim satima. Vrućina nikom nije smetala, a atmosfera je došla do usijanja kada su se na veliku pozornicu popeli članovi jednog od najpoznatijih bendova s ovih prostora Zabranjenog pušenja. Uvijek originalan Sejo Sexon i njegova ekipa neumorno su svirali od 23 pa do gotovo dva sata ujutro. Bio je to koncert za pamćenje!

Sjajan uvod u vrelu večer na Kočinjem brdu napravio je originalan bend s Korčule Jaune Hot Chili Melone, koji su i nakon Zabranjenog pušenja zabavljali posjetitelje gotovo do zore.

'Ovome se nitko nije nadao. Prvu godinu nismo ništa očekivali, iznenadili smo sami sebe kad je na Kočinje brdo u dva dana stiglo par tisuća ljudi. Lani je to bio pravi spektakl s više od 150 moto klubova i šest tisuća ljudi, a ove godine sudeći prema jučerašnjem danu možemo očekivati više od deset tisuća ljudi i čak 200 moto klubova', ističe Mijo Smodlaka, predsjednik kliških Free Ridersa koji su organizatori ove bajkerske manifestacije.

U klubu ih je samo 26, a za Klis, rock'n'roll i promociju moto turizma ovom su manifestacijom napravili čudo na vratima Dalmatinske zagore.

Još nije kasno da budete dio ovog spektakla. Večeras, na drugoj večeri Moto susreta Klis 2024. očekuje se ponovo odlična svirka. Nastupa popularno Atomsko sklonište, a uoči koncerta atmosferu će podići sjajan zagrebački bend Ballbreakers i legendarni DJ Čuka, vjerni prijatelj kliškog moto kluba i dobar duh Moto susreta Klis.

Ulaznica je samo deset eura, a ako ste bajker za vas je ulaz gratis. Sav prihod i ove godine ide u humanitarne svrhe.

Vaša reakcija na temu