Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najbolji pred-ljetni shopping uz popuste je ovaj vikend u Jokeru!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Najbolji pred-ljetni shopping uz popuste je ovaj vikend u Jokeru!

Jokerov Pre-summer shopping vikend od petka do nedjelje – od 3. do 5. lipnja - donosi sjajne prilike za ljetno osvježenje garderobe za cijelu obitelj i nabavu onih 'mali milijun' sitnica koje nam iznenada zatrebaju kad živa u termometru skoči

Naravno da u ljeto želimo ući nikad ljepši, nikad vitkiji, nikad bolje odjeveni… Vedrina i optimizam najtoplijeg doba godine, hrpe D vitamina, opušteni 'vibe' plaže, duuuge ljetne večeri na otvorenom, praznici i jedan konkretan godišnji odmor, sve je to ono što sada nasušno trebamo, a već sada, kad se pripremamo za taj vrhunac godine, osjećaj je sličan. Zato nam pred-ljetni shopping predstavlja posebno zadovoljstvo, a u Jokeru su se pobrinuli da ono bude i veće jer vikend pred nama je vikend posebnih popusta na sve kolekcije u najugodnijem splitskom shopping centru.

Jokerov Pre-summer shopping vikend od petka do nedjelje - od 3. do 5. lipnja - donosi sjajne prilike za ljetno osvježenje garderobe za cijelu obitelj, nabavu onih 'mali milijun' sitnica koje nam iznenada zatrebaju kad živa u termometru skoči - od dječjih igračaka za plažu do opreme za vodene sportove, od kreme za sunčanje do šešira i natikača. Ne treba zanemariti ni osvježenje svog životnog prostora - 'morske' dekoracije u domu ili novi vrtni namještaj u vikendici bit će dobrodošao uvod u ljetni ugođaj...

Prepustite se stoga ovoga vikenda u Jokeru shoppingu bez grižnje savjesti: uz super povoljne cijene u više od 60 trgovina, očekuje vas fantastičan izbor glavnih fashion aduta ljeta jer Joker obiluje ekskluzivnim brendovima koje ne možete naći nigdje drugdje u Dalmaciji. Neka ljetne modne igre počnu!

Vaša reakcija na temu