Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najbolji shopping ulovi uz Joker winter sale
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Najbolji shopping ulovi uz Joker winter sale

U Jokeru je počelo najveće zimsko sniženje, a popusti se penju do 50%

Došlo je i to doba godine - opušteno krećemo u Novu, Božić je već i za nas, idealan je trenutak da se posvetimo sebi!  Odjevne kombinacije koje ste nosili cijelu sezonu sad više i nisu nove, a zima zapravo tek počinje - i što ima logičnije nego upravo sada, kad su sve trgovine na popustima, popuniti svoj ormar vječnim komadima koji do iduće jeseni neće izgubiti ništa od modne aktualnosti?

Sad se kupuje kvalitetan kaput, topao džemper, klasične hlače i blejzer, elegantne čizme - sad se, ukratko, kupuje ono što čini vaš stil, a što počesto po punoj cijeni predstavlja preveliki trošak. 

Zato, shopping lov u Jokeru počinje sada - najbolji brandovi čekaju vas s najboljim cijenama ove sezone uz popuste do 50%. Popuste provjerite na ovom Jokerovoj internet stranici

Vidimo se u Jokeru!

Vaša reakcija na temu