Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najdraži vikend u godini - Jokerov rođendan!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Najdraži vikend u godini - Jokerov rođendan!

Vaša rođendanska kupnja u Jokeru iznad 20 eura bit će nagrađena prigodnim poklonima

Početak listopada uvijek je rezerviran za najdražu rođendansku proslavu - Joker slavi 17. rođendan i očekuje vas u svečanom raspoloženju tijekom cijelog vikenda. Najbolji rođendanski party i ove godine u Joker donosi super popuste, poklone i puno dobre zabave za vaše mališane. Što vas sve očekuje na Jokerovom rođendanskom vikendu saznajte u nastavku.

Od petka do nedjelje 4. do 6.10.2024. u trgovinama Jokera očekuju vas prigodni rođendanski popusti koji jamče odlične uštede tijekom cijelog vikenda. Listu popusta koji vas očekuju na rođendanskom vikendu u Jokeru potražite na ovom linku.

Kao i svake godine, vaša rođendanska kupnja u Jokeru iznad 20 eura bit će nagrađena prigodnim poklonima – super praktičnim blokić-magnetima, mandarinama, našim popularnim platnenim ‘boršama za spizu’ ili kino kuponima. Nagradni korner s poklonima potražite u prizemlju centra pored info pulta od 4. do 6.10.2024. 

Jokerov zabavni rođendanski program posvećen je najmlađim posjetiteljima koji će uživati u mnoštvu zabavnih predstava i nastupa koji ih očekuje na glavnoj zoni u prizemlju centra, dok će prvi kat biti rezerviran za kreativni program Optike Anda i Helen Doron škole. Sve će to popratiti rado viđene maskote uvijek raspoložene za kreiranje nezaboravnih foto uspomena! Sve detalje zabavnog programa, doznajte na ovom ovom linku .

Zaštitni znak Jokerovih rođendanskih proslava su nezaobilazni slatki korneri na kojima sve posjetitelje očekuju slatke lizalice i gumeni bomboni. 

Sve je spremno za veliku rođendansku zabavu – vidimo se u Jokeru!

Vaša reakcija na temu