Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJIŠČEKIVANIJI NASTUP U GRADU Popularni 'Magic Mike' golišavi plesači vraćaju se u splitski restoran Level!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NAJIŠČEKIVANIJI NASTUP U GRADU Popularni 'Magic Mike' golišavi plesači vraćaju se u splitski restoran Level!

Spremni za vruće prizore?

Splitski restoran Level dobro je poznat po uzbudljivom večernjem programu zbog kojeg je u proteklih nekoliko mjeseci stekao status jednog od najpopularnijih mjesta za izlazak u gradu. Za mjesec svibanj Level je najavio pregršt glazbeno-scenskih nastupa, među kojima i dugoočekivani 'LADIES NIGHT' show u kojem će gosti imati priliku uživati 31. svibnja.


Uz dobro poznate cabaret i stand-up nastupe koji su već osvojili srca Splićana, na svibanjskom zabavnom programu popularnog splitskog restorana Level pronaći će se još jedan omiljeni tematski nastup. Iz Levela su najavili kako se zbog velikog interesa gostiju u restoran vraća popularni 'LADIES NIGHT' show, a s njim i golišavi 'Magic Mike' plesači koji će prisutne dame zasigurno 'razoružati' svojim atraktivnim izgledom i plesačkim umijećem.


Za spoj vrhunskih gastronomskih delicija i originalne zabave koju nudi restoran na 3. katu centra Joker, već se odavno pročulo u gradu pod Marjanom, no nastupu 'Magic Mike' plesača Dalmatinke se posebno vesele.


Vrući prizori rezervirani su za petak, 31. svibnja, a iz restorana Level i ovog puta očekuju veliki odaziv. Naime, 'LADIES NIGHT' se u restoranu Level održao već pet puta, a svaka večer se rasprodala u rekordnom roku. 


Ovoga puta, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i uživajte u nezaboravnoj večeri osmišljenoj za dame željne drugačijeg i tajanstvenog provoda. I bez brige, sve što se dogodi u Levelu – ostaje u Levelu!

Ne propustite najbolju zabavu u gradu – posjetite službenu stranicu restorana Level te društvene mreže Instagram i Facebook i pogledajte raspored svih tematskih zabava u narednim tjednima.

Info i rezervacije na broj telefona: 099 3414 469.

Vaša reakcija na temu