Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najjače Black Friday akcije za najbolji trening!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Najjače Black Friday akcije za najbolji trening!

Do 26. studenoga visokokvalitetna oprema za trening čeka vas po znatno nižim cijenama

Najdraže doba godine za sve one koji vole kupovati po sniženim cijenama napokon je stiglo! Black Friday i legendarni Crni Sale vratili su se u Polleo Sport s posebnim uzbuđenjima za sve ljubitelje sporta i fitnessa te tradicionalno obaraju rekorde u snižavanju cijena.

Najluđi Black Friday popusti u Polleo Sportu do 26.11.

Svi oni koji tek kreću na svoje fitness putovanje i oni koji mišićima žele pružiti najkvalitetniju suplementaciju, imaju priliku iskoristiti pogodnosti koje je Crni Sale donio u Polleo Sport poslovnice i na webshop. Do 26.11. visokokvalitetna oprema za trening čeka vas po znatno nižim cijenama! Od 20% popusta na bučice, utege i girje za poboljšanje snage, preko fitness sprava jeftinijih i do 40% pa sve do borilačke opreme na 25% popusta – čeka vas širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti potrebe svih zaljubljenika u trening i aktivan način života.

I Mario Petreković zna da Crni Sale donosi najbolje akcije: 

Naravno, trening nije samo oprema, već i pravilna prehrana i suplementacija. Black Friday ludilo u Polleo Sport donosi popuste na najbolje dodatke prehrani za izgradnju mišićne mase, oporavak nakon treninga ili poboljšanje sportske izdržljivosti. Cjelokupan brend Me:First čeka vas s 20% popusta, Sci-Muscle proizvodi sniženi su čak 25%, a Olimp Sport Nutrition 15%. Osim toga, svi obožavatelji zdravog načina života imaju priliku nabaviti vitamine, minerale i druge dodatke prehrani po izuzetno povoljnim cijenama budući da je cjelokupan brend Leovital snižen sjajnih 30%.

Cijelu Black Friday ponudu možete pogledati ovdje


Novi Zoe outfit čeka vas s 40% popusta!

Crni Sale mislio je i na naše dame i uz ostale odlične popuste pripremio čak 40% popusta na cjelokupan brend Zoe. Bilo da tražite tajice, majice, trenirke ili sportske grudnjake, idealna je prilika da obnovite sportsku garderobu bez ugrožavanja svojeg budžeta. Svakako provjerite i Zoe Special ponudu koja donosi odabrane Zoe tajice s popustima do nevjerojatnih 75%.

30% popusta na cjelokupan asortiman odjeće i obuće!

Ako ste u potrazi za udobnom odjećom ili tenisicama za trening, Polleo Sport nudi širok izbor brendova i stilova koji će odgovarati svakom vašem fitness izazovu. Sniženje od čak 30% na odjeću i obuću čeka vas u poslovnicama i na web shopu. Učlanite se u LeoClub i ostvarite čak 35% popusta na ovu kategoriju. Iskoristite ovu sjajnu ponudu i osigurajte si udobnost i stil dok uživate u omiljenim aktivnostima. 

Susret s legendarnim Crnim Saletom imao je i Justus Reid, trenutno najpoznatiji Amerikanac na Balkanu. 

Najjače akcije stižu u petak, 24.11.

Najbolje se čuva za kraj i tako u petak, 24.11. u Polleo Sport stiže prava eksplozija popusta! 

-u svim poslovnicama i na webshopu sve proteinske čokoladice i Leovital bit će sniženi čak 40% 

-ekskluzivno na webshopu omiljene Zoe artikle moći ćete pronaći na 50% popusta, dok će cjelokupan UFC, Atleticore i Spinning asortiman biti 40% povoljniji 

Lavovska nagradna igra

Osim nevjerojatnih popusta, Polleo Sport je ove godine za svoje kupce pripremio je još jedno iznenađenje! Svi ljubitelji fitnessa mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti Gymstick Treadmill RUN 3.0 traku za trčanje. Ako želite sudjelovati u nagradnoj igri, sve što trebate je učlaniti se u LeoClub, što možete napraviti ovdje.

Zdravlje, vrhunski rezultati i forma nemaju cijenu, stoga trk na web ili u poslovnice Polleo Sporta gdje vas čeka Crni Sale s nevjerojatno niskim cijenama!

Vaša reakcija na temu