Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: Najmlađe maškare okupirale Split, plesalo se od Zapadne obale do Rive

FOTOGALERIJA: Najmlađe maškare okupirale Split, plesalo se od Zapadne obale do Rive

Donosimo fotografije Željka Šunjića, Dušana Mitića i Zlatka Milivojevića

Najmlađe splitske maškare zavladale su u nedjelju gradom pod Marjanom. Okupljanje je započelo na Zapadnoj obali u 10 sati, a meštar Krnjevala Ante Cash, meštar ovogodišnjeg Krnjevala, s maškarama je podijelio tajne bračnog života.

- Evo Martina i ja smo se oženili i doselili prošli tjedan u villu na Krnjepovac. Rekli su nam da ima pogled na more ali nisu nam rekli da nam je vrt pun smeća! I sad umjesto da se kupam i uživam sa svojom ženom, ja sam morao razvrstavati otpad po svom vrtu na Krnjepovcu jer to niste vi djeco doma napravili - rekao im je meštar.

Bračnim životom nije bila oduševljena ni meštrovica, missica Martina Mitar.

- Ante, ti si mi čuda obećava prije braka. Mislila san da si ti pravi čarobnjak kad sam te vid'la s onim kuferom punim keša i zaljubila se u tebe. Ajde Ante, ovaj smrdljivi grad samo čudo može spasiti! - požalila se ona.

Meštar i meštrovica potom su maškaranu povorku poveli prema Rivi gdje ih je dočekao rasplesani Cubismo koji ih je zabavljao sve dok na red nije došlo vrijeme da na scenu stupe Paškare, odnosno maškarani kućni ljubimci.

Vaša reakcija na temu