Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najpovoljnija prilika za obnovu garderobe čeka vas u Jokeru!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Najpovoljnija prilika za obnovu garderobe čeka vas u Jokeru!

Sad je vrijeme da u jednom potezu riješite svoj sezonski shopping

Jokerova Petnaestica ovoga ponedjeljka ponovno vam donosi niz sjajnih popusta na proljetne kolekcije. Sezona proljeće-ljeto 2023 donijela je u trgovine u Jokeru cijelu paletu boja koje će vaše kombinacije za tople dane učiniti neodoljivima i prepoznatljivima: u fokusu su boja lavande, sve 'zasićene' zelene i plave, narančaste… Ukratko, nijanse prirode, cvijeća, razigranosti i živosti. 

Sad je vrijeme da u jednom potezu riješite svoj sezonski shopping u ležernoj Jokerovoj atmosferi i nabavite sve što vam je potrebno za temperaturne pluseve koji su pred nama - od fashion komada do potrepština za vrt, balkon ili terasu, od dječje odjeće i obuće do kozmetike koja će vas štititi od UV zraka... A valjalo bi zaviriti i u ponudu kupaćih kostima jer ljeto je već - iza ugla. 

Joker vas čeka s odličnim cijenama, popustima i akcijama ovoga ponedjeljka, 15. svibnja - ne propustite još jednu Petnaesticu i svoje modne želje pretvorite u stvarnost. Listu popusta provjerite na linku

Vaša reakcija na temu