Najpoznatiji poslovni anđeo u Hrvatskoj odlučio promijeniti karijeru i postati skiper

Najpoznatiji poslovni anđeo u Hrvatskoj odlučio promijeniti karijeru i postati skiper

Hrvoje Prpić je osnivač HGspota i jedan od osnivača Cranea

Hrvoje Prpić, osnivač HGspota i jedan od osnivača Cranea te najpoznatijih poslovnih anđela i uspješnih poduzetnika u Hrvatskoj objavio je kako je njegova karijera poslovnog anđela završena.

- Ova 2020. je za mene godina promjene sto u profesionalnom sto u privatnom životu. Završena je moja karijera poslovnog anđela te od prije koji dan vise nisam redovni clan Cranea i nisam vise poslovni anđeo. Razlog toj odluci je da sam investirao onoliko koliko sam planirao i moj budžet za investiranje u startupe je zatvoren. Dakle, ako tražite investiciju u svoj startup, vise vam ne mogu pomoći osim savjetom - napisao je Prpić.

Otkrio je i što je sljedeće čime će se baviti.

- Samim time počinje moja nova karijera profesionalnog skipera. Zavolio sam jedrenje prije 3 godine i u skladu sa svojom osobnosti, kad se nečega primim onda to odradim intenzivno. Zadnje tri godine jako puno jedrim, sto rekreativno, sto regatno i došlo je vrijeme da to počnem raditi i profesionalno. U trećem mjesecu idem na transfer broda sa sjevera Francuske do Hrvatske, put koji traje mjesec i pol, a nakon toga sam dostupan za skipanje po Jadranu. Stoga ako želite imati interesantnog skipera za sljedeće ljeto, javite mi se već sada da rezerviramo tjedan. Isto tako ako tražite skipera za razne transfere po Jadranu, tu sam na raspolaganju - poručio je.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(78884, "");
Pregledaj komentare