Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najpoznatiji poslovni anđeo u Hrvatskoj odlučio promijeniti karijeru i postati skiper

Najpoznatiji poslovni anđeo u Hrvatskoj odlučio promijeniti karijeru i postati skiper

Hrvoje Prpić je osnivač HGspota i jedan od osnivača Cranea

Hrvoje Prpić, osnivač HGspota i jedan od osnivača Cranea te najpoznatijih poslovnih anđela i uspješnih poduzetnika u Hrvatskoj, objavio je kako je njegova karijera poslovnog anđela završena.

- Ova 2020. je za mene godina promjene što u profesionalnom što u privatnom životu. Završena je moja karijera poslovnog anđela te od prije koji dan više nisam redovni clan Cranea i nisam više poslovni anđeo. Razlog toj odluci je da sam investirao onoliko koliko sam planirao i moj budžet za investiranje u startupe je zatvoren. Dakle, ako tražite investiciju u svoj startup, vise vam ne mogu pomoći osim savjetom - napisao je Prpić.

Otkrio je i što je sljedeće čime će se baviti.

- Samim time počinje moja nova karijera profesionalnog skipera. Zavolio sam jedrenje prije 3 godine i u skladu sa svojom osobnosti, kad se nečega primim onda to odradim intenzivno. Zadnje tri godine jako puno jedrim, sto rekreativno, sto regatno i došlo je vrijeme da to počnem raditi i profesionalno. U trećem mjesecu idem na transfer broda sa sjevera Francuske do Hrvatske, put koji traje mjesec i pol, a nakon toga sam dostupan za skipanje po Jadranu. Stoga ako želite imati interesantnog skipera za sljedeće ljeto, javite mi se već sada da rezerviramo tjedan. Isto tako ako tražite skipera za razne transfere po Jadranu, tu sam na raspolaganju - poručio je.

Vaša reakcija na temu