Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najslađi način da pokažete veliko srce
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Najslađi način da pokažete veliko srce

Kupnjom i izradom božićnih kolača u City Centeru one uljepšajte blagdane korisnika Centra Juraj Bonači

Znate li da se u subotu, 3. prosinca, obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom? Upravo tim povodom City Center one i Centar Juraj Bonači pripremaju humanitarnu aktivnost, a sudjelovanjem u njoj dat ćete svoj doprinos kupnji nove ljuljačke za korisnike Centra Juraj Bonači te se ujedno odlično zabaviti u neodoljivom blagdanskom ozračju. 

Naime, u subotu, 3. prosinca, svratite u City Center one na druženje te zajedno s korisnicima i djelatnicima Centra Juraj Bonači, a pod mentorstvom vještih slastičara Hotela Lav i studenata Visoke škole Aspira, pripremite najfinije božićne kolačiće. Naći će se tu raspucanci i prhki keksi s limunom, vanilija kiflice, rafioli, londoneri, kroštule, fritule i još svašta nešto, a ako niste vješti u pripremi slastica – ne brinite, spremne su i kutije kolačića  koje možete kupiti već spremne za uživanje. 

Ovaj kreativni pothvat odvijat će se od 9 do 21 sat u prizemlju City Centera one, a okupljene će u prijepodnevnim satima zabavljati glazbeni duo Romana i Andrija, dok će u popodnevnim satima nastupati Lorena Bućan i Helena Gudelj.

I zato, ove subote ne propustite učiniti dobro djelo. Vidimo se! 

Vaša reakcija na temu