Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Damira Kalajžić Vatreni vikend na Prokurativama - Hrvatska - Brazil, koncerti Alena Vitasovića, Vuce i grupe S.A.R.S.!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Vatreni vikend na Prokurativama - Hrvatska - Brazil, koncerti Alena Vitasovića, Vuce i grupe S.A.R.S.!

U petak nakon utakmice Hrvatska - Brazil čeka nas besplatan koncert Alena Vitasovića, u subotu na Prokurative stiže Vuco s bandom, a u nedjelju Advent Prokurative donosi besplatan koncert grupe S.A.R.S.

Advent Prokurative ovoga vikenda donosi najbogatiji adventski program u gradu - za sve generacija i za sve ukuse! Od praćenja utakmice četvrtfinala SP Katar 2022 Hrvatska - Brazil u Fan zoni, do programa za djecu i koncerata Alena Vitasovića, Siniše Vuce & banda te grupe S.A.R.S. i još puno toga! 

Stolove možete rezervirati putem društvenih mreža Adventa Prokurative ili pozivom na 098 9072 167, gdje vas čeka bogati izbor hrane i pića na gastro kućicama! 

Program Adventa Prokurative od 7.12 do 12.12. Donosimo u nastavku.

Srijeda, 7. prosinca

18:00 DJ Matthew Bee 

21:00 Nastup grupe 'Specijalci'

Četvrtak, 8. prosinca

18:00 DJ Feđa 

21:00 Nastup Bravo banda 

Petak, 9. prosinca


14:30 Warm up uoči utakmice Hrvatska - Brazil uz DJ-a u Fan zoni Adventa Prokurative

16:00 Praćenje utakmice Hrvatska - Brazil u Fan zoni 

20:00 Koncert Alena Vitasovića - besplatan ulaz


Subota, 10. prosinca


12:00 Dječji program - predstava za djecu 'Koje je godišnje doba najljepše?' u produkciji Studija Suncokret

18:00 Warm up DJ Feđa 

20:00 Koncert Vuco & band

Ulaznice za koncert Vuce & banda po cijeni od 40 kuna dostupne su na www.adriaticket.hr, u restoranu Bajamonti, Dancing Bear Music Shopu u Dioklecijanovoj 6 ili u Tisak Media u City Centar one. 

Nedjelja, 11. prosinac


12:00 Radionica za djecu - ukrašavanje božićnog drvca uz 'Čarobne animatore'

18:00 Warm up DJ Jakir 

20:00 Koncert grupe S.A.R.S - besplatan ulaz!

Ne propustite vikend za pamćenje! U slučaju manje kiše suncobrani Adventa Prokurative sigurno su mjesto za praćenje utakmice i koncerata, a za više informacija kontaktirajte Advent Prokurative putem društvenih mreža.

Stolove možete rezervirati putem društvenih mreža Adventa Prokurative ili pozivom na 098 9072 167, gdje vas čeka bogati izbor hrane i pića na gastro kućicama! 

Vaša reakcija na temu