Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najveća trgovina Intersporta u Splitu postala je još veća!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Najveća trgovina Intersporta u Splitu postala je još veća!

Povodom ponovnog otvaranja, 27. i 28. listopada Intersport svim kupcima daruje dodatnih 10% popusta

Omiljena sportska trgovina mnogih Splićana dobila je novo ruhu i još više kvadrata. Za one rijetke koji još ne znaju, najveća trgovina Intersporta nalazi se u Mall of Split, na adresi Josipa Jovića 93. 

Povodom ponovnog otvaranja, 27. i 28. listopada Intersport svim kupcima daruje dodatnih 10% popusta na sve kao i na artikle koji su na već aktualnim međusezonskim popustima. Intersport je odavno prepoznat kao mjesto na kojemu se može naći veliki broj globalnih brendova kao i ekskluzivne robne marke – gotovo sve što srce poželi. 


Za one koji su 'ludi' za trčanjem tu su vrhunske tenisice i sva potrebna oprema za vrhunske rezultate bez obzira trčite li maraton ili vam više leže kratke pruge. Fanatici baluna u Intersportu mogu pronaći tenisice i kopačke koje su idealan spoj udobnosti i najmodernije tehnologije, kao i sve što vam treba da biste jednoga dana zaigrali na Poljudu (ili na budućem, novom Starom placu). 

Intersport ima i bogatu ponudu artikala za aktivan boravak u prirodi, kao i za one koji se  najradije rekreiraju na dva kotača. Kako se zima bliži mnogi razmišljaju i o skijanju, a Intersport ima sve što strastvenim skijašima treba. 

Osim toga, Intersport je mjesto na kojemu se može naći i sve što vam je potrebno za još ugodnije provođenje slobodnog vremena.

         

Vaša reakcija na temu