Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najveći hrvatski brend fitness odjeće u novoj kolekciji slavi ljepotu ženskog tijela
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Najveći hrvatski brend fitness odjeće u novoj kolekciji slavi ljepotu ženskog tijela

Zoe Leggings podiže svijest o body imageu

Trend osvješćivanja važnosti pozitivnog stava prema vlastitom body imageu sve je češća tema u medijima i među poznatim osobama. Ljubav prema vlastitom tijelu temelj je za zdrav odnos sa samim sobom. Upravo tom mišlju vođen je team najvećeg hrvatskog brenda aktivne odjeće - Zoe Leggings. 

Zoe ove jeseni izlazi s novom kolekcijom Muse koju posvećuje svim ljubiteljicama brenda, a više o kolekciji možete saznati kroz riječi žena koje stoje iza ovog brenda - Andree, Hilde i Vedrane

- Osluškivanje kritika te propitkivanje kroja i usavršavanje svakog šava, dovelo nas je do Muse kolekcije. A tko nas čini boljima ako ne one koje nose našu odjeću te nam pišu svoje kritike i pohvale. Upravo zato smo ovu kolekciju nazvali Muse - jer je inspirirana ženama koje je nose, a one su naše muze jer mi dizajniramo za njih - istaknula je Vedrana Nakić, voditeljica proizvodnje u Zoe teamu.

- Na primjer, kada smo na društvenim mrežama prije nekoliko godina vidjeli opasku Margarite Tomić, poznate u svijetu Instagrama kao Internet mater o pojavljivanju neželjenog camel toe efekta na tajicama, krenuli smo u dublje istraživanje i unaprijedili upravo taj dio. I to je tek jedan od primjera - nastavila je mlada dizajnerica Andrea Kurtić.

Kolekcija inspirirana pravim ženama

Brend Zoe od samih početaka slavi žensku prirodnu ljepotu, brigu prema vlastitom tijelu i umu te teži apsolutnom women empowermentu. 

- Značenje riječi muza povezano je s izvorom inspiracije umjetničkih djela. Za vrijeme kreiranja naše kolekcije, razmišljali smo o ženama za koje ju krojimo. O njihovim oblinama, figuri tijela, nijansama kože kao i njihovim snagama, ali i sumnjama i nesigurnostima. Svaka od navedenih značajki važna je u kreiranju jer nas inspirira da iskrojimo nešto novo i drugačije, nešto u čemu će se svaka od tih žena osjećati dobro - govori Hilda Trevižan, koja je u Zoe zadužena za konstrukciju krojeva i razvoj kolekcija. 

- Svaka žena ima određen pogled na svoje tijelo, a njega oblikuju misli i osjećaji koje ona gaji prema vlastitom tijelu. Jako je važno da te misli i osjećaji budu pozitivni i nježni. Upravo zato, Zoe želi osvijestiti svaku ženu kako su bore i strije valovi mora na našoj koži, suveniri naše prošlosti koje trebamo ponosno nositi. Često zaboravljamo kako se upravo u nesavršenosti nalazi savršenstvo - nadodaje Andrea.


Zoe koji svoj asortiman prodaje na prodajnim mjestima najvećeg fitness retailera Polleo Sporta te na dvanaest tržišta Zalanda. Kao i svake godine, premijera nove kolekcije je ekskluzivni presale koji se odvija u Polleo Sport dućanima te na webshopu. Ove jeseni presale traje od 7. do 25. listopada kada su na snazi promotivne cijene nove kolekcije. Najljepše jesenske fitness komade u tom periodu može se uhvatiti na popustima do 50%. 

Kolekcija donosi dvije nove boje - maslinasto zelenu i kestenjasto smeđu i to u njihovim mat i sjajnim nijansama. 

- Ovom kolekcijom predstavljamo i sasvim novu kombinaciju materijala vrhunske kvalitete koji zajedno na modelima čine jedinstven kontrast u dizajnu. Upravo taj zaokret čini Muse kolekciju drugačijom od prethodnih. U njoj se mogu pronaći statement modeli za koje se nadamo da će postati dio važnih trenutaka svake žene - bili oni poslovni, sportski ili oni u kojima se osjeća potpuno slobodno. Gdje god da ih nosi želimo da je svjesna kako si ih je ona inspirirala - zaključila je Andrea. 

Vaša reakcija na temu