Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najveći izbor obuće u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Najveći izbor obuće u Splitu

Trgovina Mass otvorila je svoja vrata u City Centeru one

Ponuda City Centera one Split postala je još bolja! Naime, trgovina Mass otvorila je svoja vrata na prvom katu centra, a tim povodom časti i s 20% popusta na baš sav asortiman.

Na prvom katu omiljenog splitskog shopping centra smjestio se pravi raj za ljubitelje obuće. Na nevjerojatnih 1.000m2 prodajne površine svoja vrata u potpuno novom ruhu otvorila je trgovina Mass. I ne samo da je riječ o najvećoj poslovnici u Splitu, već i o najmodernijoj u Hrvatskoj! 

Tako vas ovdje čeka dvostruko veća ponuda obuće koja obuhvaća više od 80 robnih marki. Dobro poznatim brandovima među kojima su adidas, Calvin Klein, Liu Jo, Guess, Converse, Desigual, Esprit, Fila, Fred Perry, Gioseppo, Nike, Puma, Reebok, Replay, S.Oliver, Tommy Hilfiger, Vagabond, Wrangler i brojni drugi, sada se pridružuju i nova renomirana imena. Svojim dizajnom oduševit će vas fantastični modeli brandova Steve Madden, Buffalo, Ralph Lauren, a najmlađe će razveseliti obuća branda Disney.

A nevjerojatan popust od 20% na baš sav asortiman - bez iznimke - samo je dodatni razlog da već ovaj tjedan zavirite u novootvorenu trgovinu. Nemojte propustiti priliku – sve do 14. ožujka odaberite nove tenisice, sandale ili cipele uz koje ćete biti spremni za proljetne šetnje po gradskoj rivi. Jer ako su nas bajke ičemu naučile, onda je to činjenica da je samo jedan par pravih cipela dovoljan da nam promijeni svijet! 

Vaša reakcija na temu