Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJVEĆI ŠUŠUR U GRADU: Petak je dan za Mandrach!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NAJVEĆI ŠUŠUR U GRADU: Petak je dan za Mandrach!

Za ljubitelje dobre glazbe

Sinoćni spektakl u restoranu i baru Mandrach podigao je na noge sve ljubitelje dobre glazbe. Na nastupu Marka Pecotića, koji je prepoznatljivim vokalnim stilom oduševio, još jednom se pokazalo zašto petkom svi žele u Mandrach. Večeri s Pecom s razlogom postaju tradicija koja svakoga petka iznenadi. No, osim plesa i pjevanja petkom, u tijeku je i adventski program u Mandrachu. 

Posjetitelji mogu, do 31. prosinca, uživati u vrhunskom glazbenom doživljaju i prigodnoj gastro ponudi po pristupačnim cijenama, u atraktivnom ambijentu restorana i bara Mandrach.

 Na rasporedu su glazbeni događaji poput nastupa Damira Kedže (srijeda, 20.12. u 20 sati) i Lorene Bućan (Badnjak, 24.12. u 12 sati). 

Očekuju vas impresivni nastupi mladih talenata koji će svojim izvanrednim vokalima i izvedbama obogatiti toplinu adventske večeri. Za uzbudljivu blagdansku atmosferu brinu se poznati DJ-evi: Laaxen, Sodeen, Leete, Vali, Inzo. Program je dostupan svakodnevno od ponedjeljka do petka od 18 do 24, vikendom od 10 do 24, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje!

Ostale informacije su na službenoj Facebook i Instagram stranici, a u nastavku pogledajte kako je protekla večer puna dobre atmosfere.

Vaša reakcija na temu