Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Naklada Fragment i Slatkopedija zajedno na Mediteranskom festivalu knjige, evo što su pripremili

Naklada Fragment i Slatkopedija zajedno na Mediteranskom festivalu knjige, evo što su pripremili

Raznolika ponuda, popusti, potpisi autora

Ljubitelji knjiga iz Splita i okolice nestrpljivo iščekuju sljedeću srijedu, 28. rujna, kada će u dvorani Gripe započeti šesto izdanje manifestacije Mediteranski festival knjige. Na njemu su i ove godine svoje mjesto pronašli splitski izdavači Naklada Fragment i Slatkopedija, ali novost je činjenica da ove godine na sajmu nastupaju - zajedno. 

Na njihovom štandu posjetitelje tako očekuje 'more' zanimljivih i napetih romana, odabrani naslovi za djecu, slikovnice, ali i posteri. Osim ponude vlastitih izdanja, potrudili su se ugostiti i druge domaće izdavače pa će ih dočekati i naslovi Sonatine, Naklade Val i Klavem te su tu i kuharice s potpisom Matejke Buče i Nataše Pralice kao i knjiga 'Putovanje zvano igra' prerano preminulog Marka Babića

Naklada Fragment iz svoje ponude ističe romane 'Voštani princ' i 'Djeca slijepog kovača' s potpisom Mira Morovića kao i 'Strah od kupine' autorice Danijele Crljen. Ljubitelji poezije, pak, doći će na svoje uz zbirke pjesama 'Osjećam dakle jesam' i 'Život piše poezije' mlade autorice Deni Baleta kao i uz 'Jugo na Čiovu' koje potpisuje Slobodanka Boba Đuđerija

Iz Slatkopedijine ponude važno je izdvojiti najnovije izdanje 'Slatku slovaricu' uz koju će djeca naučiti abecedu na zabavan i sladak način, a uz vesele ilustracije razvit će i vještinu bojanja unutar linija. Zahvaljujući edukativnim stihovima koji prate svako slovo odnosno slasticu steći će i znanje o slasticama i sastojcima za pripremu slastica. Uz to, tu je i slikovnica 'Kad nestanu slastičari…', koja djecu uči da je uvijek potrebno slijediti vlastite snove, ali i ističe vrijednost i važnost slastičarske struke. 

Osim raznolike ponude i popusta, na ovom štandu dočekat će vas i nasmijana lica vlasnika ovih izdavačkih kuća, spremnih za razgovor o književnosti. Ako dođete u pravo vrijeme, imat ćete priliku kupiti omiljene naslove s potpisom autora. 

Vaša reakcija na temu