Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nakon 'Kafanskih večeri', splitski Level predstavlja poseban party
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Nakon 'Kafanskih večeri', splitski Level predstavlja poseban party

Restoran u centru Joker nastavlja s najboljom zabavom u gradu

Restoran Level se u kratkom roku etablirao kao nezaobilazna destinacija za ljubitelje vrhunske i pristupačne gastronomije koji na jednom mjestu traže kombinaciju izvrsne hrane, opuštene atmosfere i kreativnih tematskih večeri.

Nakon 'Ladies Night' vrućih večeri, spektakularnih cabaret dinner showova i nastupa zvijezde zagrebačke restoranske scene, Sandre Majstrovića, sve goste u petak, 3. svibnja, očekuje jedinstven Big Bottle party uz glazbu uživo, na kojem će glavne zvijezde biti chef restorana Pero Savanović i njegovo unikatno piće.


Dame će biti dočekane ružama na ulazu, svaki gost će dobiti aperitiv na račun kuće i bocu od 100 ml Savanovićevog jedinstvenog pića, a predviđena je i nagradna igra.

Jedinstvena jela u Level restoranu za doručak, ručak i večeru, kultni chef Savanović priprema od samog početka, a svoje znanje je usavršavao u brojnim domaćim i stranim restoranima, kuhajući za brojne zvijezde. Sva jela odlikuju se bogatim porcijama, savršenim okusima i pristupačnim cijenama, čime je Level 'prodrmao' splitsku gastro scenu i postao 'place to be'.

Svojom strašću, neospornim talentom i neumornom predanošću, Savanović je postao sinonim za vrhunsku kuhinju i domaću autentičnost koja iz tjedna u tjedan privlači sve više gostiju na treći kat centra Joker.

U četvrtak i petak, 25. i 26. travnja, Level započinje s novim tematskim zabavama, 'Kafanskim večerima', uz nastup poznatog srpskog benda Akademik koji će izvoditi najveće regionalne hitove. Vruća zabava s Jahorine seli se u Split, a bend je poznat po nezaboravnim i rasplesanim nastupima koji traju do sitnih jutarnjih sati. Mjesta se brzo pune, pa svoja rezervirajte na vrijeme na broj telefona 0993414469.

Level događanja pratite i na službenim Instagram i Facebook stranicama.

Vaša reakcija na temu