Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAKON 10 GODINA STANKE Jasna Zlokić zasjala u videospotu za pjesmu Potrošilo nas vrime

NAKON 10 GODINA STANKE Jasna Zlokić zasjala u videospotu za pjesmu Potrošilo nas vrime

Glazbena balada snimljena je crno-bijeloj tehnici

Glazbena diva Jasna Zlokić snimila je videospot za pjesmu Potrošilo nas vrime snimljenu nakon punih deset godina diskografske stanke. Spot je snimljen u Hrvatskom glazbenom zavodu u režiji Borisa Sekulića. Ljubavna balada Damira Bačića, izvršnog producenta koji je napisao i tekst pjesme te Vjekoslava Dimtera zaduženog za glazbu, prikazana je u crno-bijeloj tehnici. Uz Jasnu Zlokić u spotu se pojavljuje i Ante Gelo na gitari koji je zadužen za aranžman i glazbenu produkciju pjesme, zatim Goran Kovačić na klaviru i gostujući glazbenici: Robert Vrbančić, Dalibor Marinković, Ivana Čuljak, Petar Ruk, Sara Parađiković, Iva Ilakovac i Antonio Geček.

Ove jeseni Jasna Zlokić je potpisala ekskluzivni petogodišnji ugovor te produžila svoju suradnju s najvećom diskografskom kućom Croatia Records. 

'Presudila je želja da nešto napravim. Na jednom neobaveznom druženju rekla sam Damiru Bačiću da mi napiše koju lipu pismu. I on se vrlo brzo javio, priključio nam se Ante Gelo i tako je krenulo. Onda nas je malo omeo lockdown, ali s druge strane to mi je dalo vremena da se stopim s pjesmom, a moram priznati i da sam se već emotivno vezala za nju pa mi često izmami suzu. Htjela bih da se svi zbližimo s tom pjesmom i da nam ona napuni dušu. Cijela situacija u kojoj se nalazimo nije ugodna, pa još i potres u Zagrebu, i zato nam treba neke ljepote. Deset godina nisam imala novu pjesmu i sad je vrijeme da nastavim. Nova pjesma je jedna lijepa balada i naslonit će se na sve moje velike pjesme Ne znam koji vjetar puše, Povedi me, Moj anđele,..', objasnila je Jasna.

'Pjesma je ono što me najviše obraduje. Sav luksuz u kojem netko uživa poput dobrog šampanjca, dobrog hotela, auta, jahte je nešto prolazno. Izguštaš se pa ih mijenjaš, a dobra pjesma ostaje zauvijek. Uz nju se netko raduje, veseli i to je nešto što si trajno dao svima koji je prepoznaju. U jednostavnosti se uvijek kriju velike stvari', zaključila je Jasna.


Vaša reakcija na temu