Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Nakon 59 godina Splitski festival u 'pandemijskom ruhu'

Nakon 59 godina Splitski festival u 'pandemijskom ruhu'

Stroga epidemiološka pravila za 60. Festival zabavne glazbe

60. festival zabavne glazbe Split 2020. prvi puta u svojoj povijesti održat će se bez gledališta. Umjesto tribina, bit će postavljeni stolovi, s kojih će malobrojna publika, 11. i 12. srpnja moći pratiti festivalski program na Prokurativama.

Uslijed preporuke epidemiologa o organizaciji događaja tijekom pandemije, za ovaj Splitski festival moguće je kupiti samo poziciju stola za kojim boravi jedna skupina posjetitelja.

U ponudi su stolovi za grupe do maksimalno 4 ili 8 posjetitelja.

Nije moguće dijeliti stol sa drugom skupinom posjetitelja.

Primjerice, ukoliko vas je u grupi samo dvoje, najbliže što možete kupiti je stol za 4 osobe.

Cijene stolova su fiksne za skupine do najviše 4 osobe ili za skupine do najviše 8 osoba.

Prilikom kupovine ulaznica, izdaje se ulaznica-račun za stol u 4 ili 8 kopija kako bi svaki od maksimalnog broja posjetitelja imao kopiju za pristup događaju.

Pri ulasku na festival biti će potrebno ostaviti podatke jedne od osoba za stolom.

Vaša reakcija na temu