Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NALJUTIO GA NASLOV Roko Blažević demantirao da ga je Jacques ostavio u Varšavi

NALJUTIO GA NASLOV Roko Blažević demantirao da ga je Jacques ostavio u Varšavi

Ovakve su stvari utužive i nažalost za daljnje radnje pobrinut će se moj tim

Eto, sretno stigoh natrag u svoju Hrvatsku. Dva najljepša tjedna u životu, s najboljim Dream timom, još jednom zahvaljujem svima. Kao i svima vama na tisućama poruka podrške - oglasio se Roko Blažević po povratku s Eurosonga gdje je predstavljao Hrvatsku. 

Splićanin se potom osvrnuo na svoje iskustvo u Izraelu.

- Dao sam u Tel Avivu stotine intervjua, održao dvije sjajne službene pressice sa svojim plesačima, nisam u ta dva tjedna doživio nijedan pokušaj podmetanja stranih medija, nijedno sumnjivo pitanje, iskrena i profesionalna komunikacija od početka do kraja, od najmanjih do najznačajnijih europskih i svjetskih medija. 

Potom je demantirao da ga je Jacques Houdek ostavio u Varšavi, kako je to objavio portal 24 sata. 

- Jučer nam je otkazan let iz Varšave za Zagreb. Svi zajedno, nas 11 u delegaciji, prespavali smo na sigurnom u sjajnom varšavskom hotelu i danas krenuli na svoje letove. Nažalost, aviokompanija nas je razdvojila na dva leta, jutarnji i popodnevni. Iako sam punoljetan i mogu samostalno i bez pratnje putovati svijetom, i na povratnom letu za Zagreb u pratnji mi je bila šefica delegacije Elizabeth Homsi, naš komentator Duško Ćurlić i makeup majstor Kruno Garguljak. Nitko me nije ostavio i nikada ništa slično nisam izjavio kako mi se ovdje imputira pod navodnicima. Savršeno je jasno da se ovako zarađuje na klikovima i navodi čitatelje na lažne vijesti, no naizgled lijepa gesta ovog medija, koji me dočekao na aerodromu, pretvorila se u bezočnu laž u naslovu. Ovakve su stvari utužive i nažalost za daljnje radnje pobrinut će se moj tim. Novinarka Karla Rumora, ni nakon službene molbe i jasne svijesti da za ovu izjavu nema dokaza, nije htjela promijeniti naslov u istinit. Naime, sama novinarka je u neslužbenu razgovoru iskazala svoje mišljenje da joj je izgledalo kao da su me ostavili u Varšavi jer nije bila upoznata zašto su naposljetku bila dva leta i zašto smo se vraćali razdvojeno, ali opet uz službenu pratnju članova delegacije. Meni ovo nije šala i ne želim da se preko moga imena i moga tima stvaraju pregledi članaka s lažnim naslovima. Žalosno da se nakon ovakve divne suradnje s inozemnim medijima moram prvi dan povratka u svoju Hrvatsku suočiti s ovakvim pokušajima zarade domaćeg medija. Stoga, dragi moji, ne vjerujte svakom naslovu i ne dozvolite si da vas namame svojim lažnim naslovima - napisao je Roko u svom demantiju na tekst u čijem je naslovu pisalo 'Jacques me ostavio u Varšavi'. 

Vaša reakcija na temu