Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Napokon i u Hrvatskoj! Dobro došli u novu eru opuštanja, Fire Body poklanja 20 masaža suhom vodom
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Napokon i u Hrvatskoj! Dobro došli u novu eru opuštanja, Fire Body poklanja 20 masaža suhom vodom

Umirujuća toplina i nježna snaga vode aktiviraju dublje slojeve tkiva i opuštaju cijeli mišićni sustav

Stres, loše držanje na poslu i nedostatak kretanja kod sve više ljudi uzrokuju osjet napetosti i boli u vratu, ramenima i leđima. Wellsystem masažni kreveti koriste toplinu i vodenu energiju za opuštajuću masažu cijelog ili određenih dijelova tijela. 

Masažni kreveti funkcioniraju tako da mlazovi tople vode ravnomjernim pokretima udaraju u donju stranu površine kreveta izrađene od meke prirodne gume. Hidromlaznice masiraju tijelo od glave do nožnih prstiju dok korisnik gotovo bestežinski lebdi na suhoj vodenoj površini. 

- Kraj 2023. godine ujedno je i početak nove ere opuštanja za sve stanovnike i posjetitelje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Kosova, Albanije, Makedonije i Crne Gore, zemalja u kojima smo dobili čast postati ekskluzivni zastupnici renomiranog njemačkog brenda Wellsystem - objašnjava Ivana Ćalušić Knezović, vlasnica i izvršna direktorica tvrtke Fire Body d.o.o.

Umirujuća toplina i nježna snaga vode aktiviraju dublje slojeve tkiva i opuštaju cijeli mišićni sustav. Beskontaktna suha vodena masaža iznimno je higijenska i idealan je dodatak ili alternativa manualnoj terapiji. 

Vrlo je praktično što se korisnik masira odjeven, dakle nema potrebe za presvlačenjem, nema korištenja ulja i krema za masiranje, pa nije potrebno ni tuširanje nakon masaže, a što štedi vrijeme i pojednostavljuje proces.

- Premium model kreveta Wellsystem Wave_Touch, dostupan je i izložen u našem Fire Body studiju u Trogiru - govori Ivana te nastavlja: 

- Iznimno smo ponosni i sretni što imamo priliku zastupati i distribuirati proizvod visoke tehnologije i kvalitete koji se do sada mogao isprobati na ekskluzivnim lokacijama poput luksuznih termi i hotela u Austriji i Švicarskoj, ili wellness centara u Londonu, Parizu i Barceloni, a sada je taj isti proizvod izložen u našem malom, dalmatinskom gradu Trogiru. 

Wellsystem masažni kreveti posebni su i po tome što objedinjuju jedinstveno iskustvo suhe vodene masaže, aromaterapiju, terapiju glazbom, terapiju svjetlom u boji te Led Beauty Light za njegu kože i poticanje tijela na izlučivanje kolagena. 

Krevet je napunjen s 330 litara vode koja se grije na temperaturu između 20 i 40 °C. Opremljen je Bluetooth tehnologijom i vrhunskim ozvučenjem pa tijekom masaže korisnik može povezati svoj mobilni uređaj s krevetom i uživati u svojoj omiljenoj glazbi, podcastima ili tečajevima opuštanja. Glazbom se upravlja putem velikog zaslona osjetljivog na dodir.

Dodatna oprema u vidu Spa_Complete kupole vodi korisnike  u opuštajući svijet vode, svjetla, boje, mirisa i zvuka te obećava potpunu relaksaciju.

Prilikom masaže na Wellsystem masažnom krevetu moguće je odabrati i tretman programom LED svjetla u boji i LED Beauty Light za njegu kože. 

Program LED svjetla u boji razvijen je u suradnji s vodećim stručnjacima za svjetlo. Korisnik bira između zelenog relax svjetla (za opuštanje nakon stresnog dana), narančasto-crvenog recharge svjetla (za punjenje tijela energijom), nebeskoplavog activate svjetla (za poboljšavanje raspoloženje, aktiviranje tijela i uma) i rainbow kombinacije svih navedenih boja. 

Program LED Beauty Light za intenzivnu njegu kože povećava proizvodnju kolagena u tijelu. Bore se smanjuju, koža se zateže, a cjelokupna tekstura kože može se vidljivo poboljšati redovitom uporabom.

Osim tretmana vodom, svjetlom, glazbom, prilikom masaže korisnik uživa i u integriranim mirisima u vidu aromaterapije, a čiji se intenzitet kao i sve ostale postavke na masažnom krevetu, može individualno prilagoditi.

Ovim putem pozivamo sve osobe koje pate od bolova u leđima, ramenima, vratu, osobe koje su pod stresom, osobe kojima je potrebno opuštanje i odmor od svakodnevice, da rezerviraju svoj termin i omoguće sebi jedinstveno iskustvo masaže, a povodom ovog posebnog događaja, Fire Body čitateljima Dalmatinskog portala poklanja 20 masaža suhom vodom u pojedinačnom trajanju od 20 minuta. 

Ivana se osvrnula i na potražnju za Wellsystem uređajima kako u Hrvatskoj tako i u ostalim zemljama gdje njen Fire Body ima ekskluzivno zastupništvo:

- Iako smo Wellsystem proizvode tek nedavno predstavili na tržištu, već sada imamo jako puno upita te smo u pregovorima s brojnim hotelima visoke kategorije, kao i wellness centrima koji su zainteresirani za kupnju kreveta, tako da uskoro možemo očekivati da će Wellsystem masažni kreveti biti dostupni na više lokacija širom regije.

Za više informacija, posjetite www.firebody.eu.

Vaša reakcija na temu