Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nastup klape Cambi u splitskoj Tortugi
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Nastup klape Cambi u splitskoj Tortugi

Jedinstvena glazbeno-gastro priča na Bačvicama

Ovog četvrtka, 28. listopada, u splitskoj Tortugi gostuje najnagrađivanija klapa u Hrvatskoj - klapa Cambi. Uz glazbeni dio večeri očekuje vas i jedinstvena gastro priča koja uključuje piće dobrodošlice, pozdrav iz kuhinje, predjelo, glavno jelo i desert po izboru, a sve po cijeni od 390,00 kn.


Klapa Cambi osnovana je 1986. godine i od tada djeluje u sastavu KUD-a 'Cambi' iz Kaštel Kambelovca. Naziv potječe od prezimena plemićke obitelji Cambi, a široj publici postaje poznata 1991. godine svojim prvim nastupom u Omišu na Festivalu dalmatinskih klapa. 

Jedna je od najpoznatijih i najboljih dalmatinskih klapa, te je kroz dugi niz godina svog djelovanja zaslužila brojne domaće i međunarodne nagrade i priznanja.


Zbog velikog interesa iz Tortuge poručuju da svoje mjesto i ulaznicu osigurate na vrijeme. Za sve dodatne informacije kontaktirajte na mobitel +385 99 3800 739.

Vaša reakcija na temu