Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nastupom Massima otvoreno 22. Kaštelansko kulturno ljeto

Nastupom Massima otvoreno 22. Kaštelansko kulturno ljeto

Pridržavajući se uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite, pojedina događanja u okviru ovogodišnjeg programa kulturnog ljeta nije moguće održati...

Nastupom Massima Savića na Igrišću u Kaštel Štafiliću svečano je otvoreno 22. Kaštelansko kulturno ljeto koje, ove godine zbog pandemije koronavirusa, broji četrdesetak događanja.

- Poštujući upute Nacionalnog stožera, nastojali smo obuhvatiti što veći broj naših tradicionalnih događanja koja su se održavala prethodnih godina. Program je podložan izmjenama u skladu s novonastalom situacijom, ali dat ćemo sve od sebe da se održi što veći broj događanja u našem gradu. Naši sugrađani i njihovi gosti ovoga ljeta će moći uživati u predstavi 'Ćiro' u izvedbi Tarika Filipovića, na Barbarincu će zapjevati TBF, organizatori Lovestock festivala priređuju kreativne radionice uz koncerte grupa Kojoti, M.O.R.T, Kries, Ritam srca, tu su i Večeri dalmatinske pisme 'Trag u beskraju' s tim da će se održati samo revijalna večer, Legenda o Miljenku i Dobrili sadrži filmske večeri na otvorenom te koncert Vanne i Neverinki, Večeri kod svetog Jeronima, koncert klape Podvorje, klape Štorija, te Večer glendi i batudi. To su samo su neka od brojnih zanimljivih događanja u okviru ovogodišnjeg kulturnog ljeta - kazao je ovom prilikom gradonačelnik Denis Ivanović, nakon čega je manifestaciju proglasio otvorenom.


Nakon pjesme 'Zvona moga grada' u izvedbi kaštelanske operne dive Antonije Teskera uz klavirsku pratnju Zorana Velića, publika je s nestrpljenjem dočekala koncert Massima. Svojim bezvremenskim hitovima još iz vremena grupe Dorian Grey, kao i nešto novijim uspješnicama, Massimo je posebno emotivno dotaknuo srca svih prisutnih koji su mogli uživati u hitovima 'Neka ti plove brodovi', 'Tišina', 'Iz jednog pogleda'... I ovoga je puta Massimo je pokazao kako plijeni energijom koju projicira publici, ostavlja osjećaj iskrene ekspresije i na poseban način priča neku svoju emotivnu priču.


Pridržavajući se uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite, pojedina događanja u okviru ovogodišnjeg programa kulturnog ljeta nije moguće održati, tako da nema dječjeg programa, gastro manifestacija, određenih sportskih manifestacija te onog zabavnog dijela ljeta. Novost je i da će se veliki broj manifestacija održavati na najvećim lokacijama u gradu poput Novog parka u Kaštel Lukšiću, Igrišća u Kaštel Štafiliću ili Brca u Kaštel Kambelovcu. Unatoč ograničenjima, dobre zabave ni ovoga ljeta neće nedostajati.


Vaša reakcija na temu