Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: press, Pixabay NATJEČAJ 'PITAJ RODBINU' Pošaljite nam zabavan video na temu europskih izbora i osvojite večeru za četiri osobe
EU izbori: iskoristi svoj glas Piše: Sponzorirano

NATJEČAJ 'PITAJ RODBINU' Pošaljite nam zabavan video na temu europskih izbora i osvojite večeru za četiri osobe

Nagrađujemo deset kreativnih uradaka

Dalmatinski portal uoči izbora za Europski parlament raspisuje zabavno-edukativni video-natječaj naziva 'Pitaj rodbinu'. 

Cilj je natječaja povezati mlade i pripadnike starije populacije te ih motivirati na promišljanje i informiranje o europskim izborima. Pritom ih ujedno želimo potaknuti da iziđu na birališta 9. lipnja 2024., odnosno da iskoriste svoj glas. 

Pravila su za sudjelovanje jednostavna:

  • video treba sadržavati kratko objašnjenje zašto bi svi trebali izići na izbore
  • video treba trajati između dvije i tri minute
  • video treba biti autorsko djelo u cijelosti
  • video može biti snimljen mobitelom/kamerom.


Prijave se vrše slanjem osobnih podataka (imena i prezimena autora i broja mobitela) te videa na e-mail adresu info@dalmatinskiportal.hr s naznakom Video-natječaj 'Pitaj rodbinu' ili na WhatsApp (095 5208 900 - Ana). 

Prijave su otvorene od 25. ožujka 2024. do 2. lipnja 2024. Svakog će se ponedjeljka u tom razdoblju - 1., 8., 15., 22. i 29. travnja,  6., 13., 20., 27. svibnja i 3. lipnja - proglašavati po jedan pobjednički video. Najkreativniji/a pobjednik/ca nagradit će se večerom za četiri osobe u restoranu na području Splita i okolice, a nagrađeni videi objavit će se na Dalmatinskom portalu i pripadajućim društvenim mrežama.

Napomena: Prijavljeni sudionici ulaze u izbor od trenutka prijave do kraja natječaja. Primjerice, prijavi li se osoba u prvom tjednu i ne pobijedi, konkurira za nagradu i u sljedećim tjednima. Stoga se, dakle, preporučuje poslati svoj kreativan uradak što prije. 

Europski izbori u Hrvatskoj, napomenimo, održat će se 9. lipnja 2024. Biračko pravo imaju hrvatski državljani stariji od 18 godina. Birači u Hrvatskoj izabrat će 12 zastupnica i zastupnika u Europskom parlamentu. 

***

Video-natječaj raspisan je uz potporu Europskog parlamenta. Za sadržaj je odgovoran isključivo Dalmatinski portal. 

Vaša reakcija na temu