Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KLUB ZA MLADE Zona raspisala natječaj za suradnike

KLUB ZA MLADE Zona raspisala natječaj za suradnike

Prijaviti se može do 15. srpnja

Info zona raspisala je natječaj za suradnike u realizaciji programa kluba za mlade Klub Zona u idućoj sezoni. Na natječaj se do 15. srpnja 2020. mogu prijaviti pojedinci, udruge i neformalne grupe koje žele realizirati edukacije, radionice, tematska druženja i slična događanja namijenjena kvalitetnom provođenju slobodnog vremena mladih. Prijavnica je dostupna na klubzona.net.

- Ovo je nekima prilika za honorarni angažman, ali i izvrsna prilika za sve one koji nemaju prostor za pripremu i realizaciju svojih ideja i aktivnosti da na korištenje dobiju u potpunosti opremljen i prepoznatljiv prostor u centru Splita. Odabrani suradnici imat će mogućnost korištenja i uredskog prostora te osiguranu promociju i podršku u troškovima realizacije događanja - rekao je Goran Biličić iz Info zone.

Klub Zona u prethodnih desetak godina izrastao u svojevrsnu platformu kroz koju je samo u prošloj godini djelovalo 50-ak suradnika te je realizirano više od 400 sati kvalitetnog besplatnog programa za mlade.

Vaša reakcija na temu