Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram NAVIJAČICA KNÖLL VAM PORUČUJE: Petak je dan za metak, a u pozadini je panorama Splita

NAVIJAČICA KNÖLL VAM PORUČUJE: Petak je dan za metak, a u pozadini je panorama Splita

Komentari pod fotografijom na Instagramu uglavnom su neumjesni

Najpoznatija hrvatska navijačica, koja je nakon Svjetskog nogometnog prvenstva postala i influencericom te bivša missica, Ivana Knöll, svoju publiku često počasti fotografijama svoje stražnjice.

Bez obzira je li u Grčkoj na odmoru ili prošetava villom svoga dečka negdje u Isti, 'glavna glumica' je uvijek njezina guza.

Danas je, pak, objavila fotografiju na kojoj sjedi, ni manje, ni više, nego na topu. U pozadini se vidi panorama Splita.

Uz fotografiju je napisala: 'Petak je dan za metak'. Iako je prikupila nekoliko tisuća 'lajkova', dobila je i mnoge neumjesne komentare muške publike.

Vaša reakcija na temu