Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne čekajte! Pridružite se sutrašnjem spektaklu Lexington Banda u Boilera!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne čekajte! Pridružite se sutrašnjem spektaklu Lexington Banda u Boilera!

Zagrijavanje počinje već od 23 sata

Nakon prošlotjednog fenomenalnog koncerta Tonyja Cetinskog službeno je otvorena koncertna sezona jesen/zima u klubu Boiler koji se u kratkom roku nametnuo kao omiljeno okupljalište Splićana.

Već ovaj petak budite dio još jedne nezaboravne večeri uz Lexington Band, a iz kluba Boiler smo dobili potvrdu da su u ovom trenutku svi VIP separei rasprodani uz napomenu da je Boiler najveći klub zatvorenog tipa u Splitu te će biti dovoljno mjesta za sve. 

Zagrijavanje počinje već od 23h uz regionalne hitove, dok nas kasnije očekuje vrhunac večeri uz Lexington Band, koji donosi energiju koja će vas držati na nogama cijelu noć.

Izbjegnite gužvu na ulazu i osigurajte svoju ulaznicu odmah putem sustava Eventim.

Vaša reakcija na temu