Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NE MOGU TI REĆI Uskoro izlazi potpuno nova pjesma Olivera Dragojevića

NE MOGU TI REĆI Uskoro izlazi potpuno nova pjesma Olivera Dragojevića

Najavni singl albuma

Pet i pol godina otkako nas je napustio legendarni Oliver Dragojević, 1. ožujka izlazi njegova potpuno nova pjesma 'Ne mogu ti reći to'. Najavni je to singl albuma koji će sadržavati 12 pjesama, a sve detalje je ekskluzivno za In Magazin Nove TV otkrio Gordan Vasilj.

Teško je vjerovati da je prošlo pet i pol godina otkad nas je napustio glazbeni velikan, čije pjesme i danas nadahnjuju sve generacije.

Kako doznaje In Magazin, gotovo dvije godine preslušavali su se materijali koje je Oliver vrijedno snimao do svojeg posljednjeg dana i nastao je album od 12 pjesama.

Videospot za prvi singl 'Ne mogu ti reći to', koji je napisao Matko Šimac, dok je aranžman djelo Eduarda Botrića, izaći će u petak, 1. ožujka, dok će se dan ranije pjesma moći čuti na radijskim postajama Bravo i Dalmacija.

Spot je sniman na Visu, u Splitu te u Baškoj na Krku, a radio ga je Matko Petrić, koji je već mnogo puta surađivao s morskim vukom i odlično poznaje njegov vizualni senzibilitet.

Vaša reakcija na temu