Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne možete odoljeti blagdanskoj hrani? Ne brinite, darujemo tretman koji uključuje 'ubojicu celulita'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne možete odoljeti blagdanskoj hrani? Ne brinite, darujemo tretman koji uključuje 'ubojicu celulita'

Mjesečna članarina Fire Bodyja Split razveselit će jednu čitateljicu ili čitatelja

Bliže nam se blagdani, vrijeme je za pjenušce, ukusnu i raznoliku hranu. Tko može tome odoljeti? Bliži se, također, i vrijeme darivanja. Zato vas je Fire Body Split odlučio darivati s izuzetnim makeoverom. 

- Što kažete na besplatnu mjesečnu članarinu od tri puta tjedno? Ne samo da ćete trenirati, dobit ćete i plan prehrane i potpuni tretman u Fire Body studiju. Pa tko ne bi htio izbaciti viške kalorija i masnih naslaga? - poručili su iz Fire Bodyja Split, prvog salona u Hrvatskoj koji koristi kombinaciju aerobnog treninga (trčanje, bicikliranje, brzo hodanje) s vakuumom i infracrvenom tehnologijom.


Infracrvena tehnologija u kombinaciji s vakuumom ima vrlo značajne terapijske učinke kao što su poboljšavanje cirkulacije, opuštanje mišića, ublažavanje bolova, izlučivanje toksina iz tijela i slično. Kada tome dodamo i fizičku aktivnost, dobijemo efikasnu kombinaciju za rješavanje viška masnog tkiva i celulita

- Jedan od strojeva koji koristi infracrveno zračenje, a idealan je za rješavanje celulita je Fire Body Roll, takozvani ubojica celulita. Pruža kompletnu masažu tijela, ima različite brzine i ide u oba smjera. Može se koristiti individualno ili u kompletu s infracrvenom/vakuum trakom, biciklom i stepperom - dodali su.

Kako osvojiti ovaj dar Fire Bodyja, može se provjeriti na Facebook stranici Dalmatinskog portala, gdje ćemo krajem mjeseca i objaviti ime dobitnika ili dobitnice. 


Više informacija
Web stranica: firebody.hr 
Mail: fireebody@gmail.com
Facebook: Fire Body Split 
Instagram: fire_body_split 
Kontakt broj: 091/ 619-7879
Vaša reakcija na temu