Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite City Fun Fest
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite City Fun Fest

Velike i male zabavljat će klaunovi, mađioničari, žongleri...

Možda u posljednje vrijeme nije bilo puno prilika za obilazak zabavnih atrakcija s najmlađima, ali City Center one navedeno će ovog vikenda promijeniti. Naime, omiljeni splitski shopping centar za mališane i njihove roditelje 8. i 9. svibnja priprema pravi cirkus koji jednostavno ne smijete propustiti, a osim šarolikog programa male posjetitelje očekuju i slatka iznenađenja.

Velike i male tako će zabavljati klaunovi koji će na svakom koraku mamiti osmijehe posjetitelja, mađioničari čiji će vas trikovi očarati te žongleri uistinu zadivljujućih vještina. Spremaju se i odlični nastupi koji uključuju hula-hop, a dodatan spektakl osigurat će zabavljači koji će se najdražim shopping centrom protutnjati izvodeći akrobacije na obruču, poznate i kao akrobalans, ili se pak smjelo zaputiti u šetnju – ali na štulama. Najmlađe će posebno razveseliti i najdraži tigrić Tobi. A da ovi trenutci za pamćenje nikada ne izblijede, pobrinut će se karikaturist koji će ih ovjekovječiti na najzabavniji način.

Jedno je sigurno: zabave vam ovog vikenda u City Centeru one neće nedostajati, stoga ponesite svoje zaštitne maske i dobro raspoloženje, svratite s mališanima i s osmijehom ispratite tjedan. 


Vaša reakcija na temu