Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite Family day
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite Family day

Vrijeme je za obiteljsko druženje u Cineplexxu City Centera one uz novu poslasticu studija Disney i Pixar

U subotu, 17. lipnja, od 11 do 17 sati uživajte u animiranom filmu Elementi, maštovitoj avanturi koja govori o različitostima i njihovim privlačnostima.

Radnja filma smještena je u svijet u kojemu četiri osnovna elementa – vatra, zemlja, voda i zrak, žive i koegzistiraju. Unatoč njihovim očitim razlikama, oni će shvatiti da su mnogo sličniji nego što su mislili te da je ono što se nalazi unutra puno važnije od onoga što je izvana.

A osim uzbudljive avanture pred velikim platnom, mališani će u predvorju kina uživati u zabavnim aktivnostima. Svratite u City Center one i vikendu dajte filmsku dimenziju!

Vaša reakcija na temu