Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite Family Weekend u Cineplexxu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite Family Weekend u Cineplexxu

Ovog vikenda uživajte u filmskoj zabavi s mališanima!

Sunce, more i kupanje nisu jedine aktivnosti u kojima će najmlađi ovog vikenda uživati. Naime, u Cineplexxu City Centera one na rasporedu je Family Weekend,  a to znači samo jedno: zabava je zajamčena za cijelu obitelj!

Mališani će tako pred velikim platnom imati priliku uživati u animiranom filmu DC Liga Super-ljubimaca, u kojoj će pratiti Supermanovog psa Krypta koji, nakon što njegovog vlasnika i ostale članove Lige pravde otmu, s odbačenom ekipom životinja iz skloništa kreće u pohod spašavanja otetih superjunaka. Hoće li u tome uspjeti, otkrit ćete ovog vikenda. Naravno, na rasporedu su i drugi animirani hitovi u kojima možete uživati.

A osim avanture pred velikim platnom, mali će posjetitelji u subotu i nedjelju, u predvorju kina, imati priliku zabaviti se uz facepainting, ali i zanimljive igrice s motivima likova iz DC Lige Super-ljubimaca. Bit će tu prilike i da se okušaju u izrađivanju fantastičnih maski, provjere svoje znanje u kvizu ili se poigraju s omiljenim tigrićem Tobijem koji ravno iz Kid’s Jungle igraonice nosi slatka iznenađenja.

Obiteljskom vikendu dajte filmsku dimenziju uz Family Weekend.

Vaša reakcija na temu