Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite Ladies Night u Cineplexxu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite Ladies Night u Cineplexxu

Sve posjetiteljice očekuju pokloni

Pozovite prijateljice i uživajte u ženskom druženju pred velikim platnom Cineplexxa City Center one! Naime, ovog četvrtka, 28. travnja, na rasporedu je novo izdanje Ladies Nighta, što znači i sjajnu priliku za nezaboravnu večer u društvu najdražih prijateljica.

Od 20 sati ćete pred velikim platnom uživati u nastavku kultne franšize Downtown Abbey: novo doba, koje vas vodi ravno do omiljenog imanja na kojemu se ovog puta snima dugometražni film, a glumci i članovi produkcijske ekipe donose jednu sasvim novu dinamiku u odnose. Kako bi se članovi obitelji Crawley distancirali od kaotičnog filmskog seta, odlaze u Francusku. Ondje su smješteni u vilu koja je misteriozno poklonjena Lady Violet, a kakve intrige ona krije otkrit će svi oni koji odluče pogledati film.


Sve posjetiteljice očekuju pokloni za koje se pobrinuo dm te Essence maskara. Priznajte, već znate koga biste poveli sa sobom, stoga kupite ulaznice i uživajte u nezaboravnom ženskom druženju. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu