Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite novo izdanje City Kužine
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite novo izdanje City Kužine

Za vikend stižu Gorana Milaković, Slavica de Jong i Tomislav Špiček

Vrhunski chef, vlasnica bistroa i mama influencerica zasukat će rukave i pokazati kako na pijatu izvući maksimum iz jeseni. Naime, u subotu i nedjelju, 1. i 2. listopada, u City Centeru one na rasporedu je drugo po redu izdanje City Kužine, kulinarske radionice kojoj se vesele svi gurmani.

U subotu od 11 sati na scenu stupa simpatična Gorana Milaković, bivša natjecateljica Masterchefa i vlasnica bistroa u centru grada, koja će posjetitelje razveseliti mrkva knedlama i bundeva paketićima. Od 17 sati svoje će vještine u City Kužini pokazati Slavica de Jong, dobro poznata mama s Instagrama. Svoju online zajednicu redovno oduševljava zanimljivim receptima, a svratite li do City Pazara, imat ćete priliku uživati u kremastom rižotu od butternut tikve.

U nedjelju kuhaču preuzima fantastični Tomislav Špiček, a svoje mjesto za radnom pločom branit će u čak dva termina: na radionici u 11, ali i u 17 sati. Prva na redu je jesenska salata , u kojoj će poznati chef savršeno sljubiti heljdu, poriluk i mileram, dok će za nedjeljni ručak pohati svinjske odreske na mediteranski, uz restani krumpir i batat kao prilog. 

Možda ljeto jest gotovo, ali to ne znači da ne treba uživati u jeseni. Svratite u City Center one i uživajte u finim zalogajima u izvedbi sjajnih gastro-čarobnjaka. Dobar tek! 

Vaša reakcija na temu