Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite savršene ljetne komade snižene i do 50%
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite savršene ljetne komade snižene i do 50%

Bezbrižno uživajte u ljetu ispunjenom zabavom, odmorom, druženjem i nezaboravnim uspomenama u fantastičnim modnim kombinacijama! A ono najbolje - one su sada snižene u City Centeru one!

Počela su velika ljetna sniženja u omiljenim trgovinama, a sve popuste koji vas čekaju u City Centeru one saznajte na Summer sale. Nemojte propustiti priliku za kupnju kupaćih kostima, suknji, sandala, košulja, modnih dodataka, gadgeta, sitnica za dom i brojnih drugih stvari po odličnim cijenama. Jednostavno je: prepustite se shoppingu uz uštede do čak 50% u trgovinama najpoznatijih svjetskih i domaćih brandova u svome City Centeru one. Tu ćete pronaći baš sve što trebate po najpovoljnijim cijenama i napuniti vrećice fantastičnim ljetnim komadima.


Kao šećer na kraju shopping avanture, čeka vas i posebna nagrada! Svratite do info pulta svoga omiljenog shopping centra te, uz predočenje računa u minimalnom iznosu od 1.000 kuna ostvarenih istoga dana (računi se zbrajaju), preuzmite svoju #citylovesgreen shopper torbu koja je must-have ljetne sezone. Ali svakako požurite jer je njihov broj ipak ograničen.

I za kraj, prije shoppinga obavezno zavirite na City Mix&Match po novu dozu modne inspiracije, stilske savjete i šalabahter s najboljim ljetnim trendovima, ali i preporuke za najbolje ulove tijekom sniženja.

Jedno je sigurno - u City Centeru one pronaći ćete sve što vam treba za dugo, toplo ljeto. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu