Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite sportski vikend u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite sportski vikend u City Centeru one

Ako je sport i vaš đir, ovog vikenda dovedite djecu na odličnu zabavu na krovu garaže omiljenog shopping centra

O važnosti sportskih aktivnosti za razvoj djece čitamo neprestano: ona pozitivno djeluje na zdravlje, utječe na njihov razvoj i povećava koncentraciju. A da svo znanje ipak ne ostane tek dio teorije, pobrinuo se City Center one koji poziva na pokret!

Ovog vikenda, 12. i 13. lipnja od 10 do 20 sati zajedno s najmlađim članovima obitelji svratite na odlično sportsko-edukativno događanje Sport je naš đir jer ono što vas čeka na krovu garaže omiljenog shopping centra stvarno ne smijete propustiti. Naime, mali će posjetitelji na raspolaganju imati čak četiri poligona na kojima će se moći okušati u vožnji na koturaljkama ili pak na biciklu te skateboardu, uz nadzor i pokoje trikove pravih znalaca. I ne tražite izgovore – oprema je osigurana za sve one koji nemaju vlastitu

Tako će na koturaljkaškom poligonu mališane dočekati članovi Koturaljkaškog kluba Rošule, koji su pripremili svašta zanimljivog, uključujući treninge i disco na koturaljkama. Biciklistički savez Splitsko-dalmatinske županije dočekat će djecu na čak dva biciklistička poligona – jedan namijenjen mališanima do 8 godina, te drugi s malo zahtjevnijim preprekama za one do 16 godina. Ako vaši mališani uživaju u vožnjama spretnosti i mini natjecanjima, onda ovaj poligon obavezno morate posjetiti. U skateboard poligon sasvim će sigurno biti uprte oči malih, ali i velikih posjetitelja. Naime, upravo će tamo članovi Skateboard kluba Kolo izvoditi atraktivne vježbe, dok će dva trenera mališanima tijekom vikenda pokazivati osnove i tajne trikove za nezaboravne figure.

A osim novih sportskih vještina, mališani će imati priliku prisustvovati i radionicama prve pomoći i sigurnosti u prometu za što ih čekaju prave diplome. Stoga pripremite dobru volju, malo sportskog duha i svratite u City Center one. Vidimo se!


Vaša reakcija na temu