Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite trinaesti Auto moto salon
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite trinaesti Auto moto salon

Od 24. do 27. listopada ljubitelji automobila imat će priliku uživati u najnovijim i najuspješnijim modelima brojnih izlagača

Već 13. godinu za redom City Center one će, u suradnji sa Slobodnom Dalmacijom, ugostiti Auto moto salon, najveći takve vrste u Dalmaciji, a koji će posjetiteljima na jednom mjestu ponuditi sve novitete iz auto i moto industrije te im zagolicati maštu limenim ljubimcima koje nemaju priliku vidjeti svakoga dana.

Bez obzira planirate li kupovati novo vozilo ili samo uživate u pogledu na neodoljive modele, novo izdanje Auto moto salona od 24. do 27. listopada ne smijete propustiti jer vas očekuje  više od 30 najnovijih modela limenih ljubimaca, dok ljubitelje vožnje na dva kotača čeka  više od 15 motocikala na drugom katu Centra.

Ukupno 9 izlagača predstavit će više od 10 brandova automobila, među kojima su Audi, Mercedes, Mazda, Renault, Dacia, Toyota, Kia, Opel, Suzuki i drugi.

U petak, 25.10., s početkom u 18 sati najmlađe očekuje predstava 'Prometna priča' –interaktivni lutkarski mjuzikl uz koji će savladati prometna pravila i ispravno ponašanje u prometu.  Kroz devet edukativnih songova (zebra, semafor, prometni znakovi, Mate na raskrižju, u autu…) i pitkih dijaloga, djeca će imati priliku naučiti sve o važnosti prometne kulture.

A kako bi vaši najmanji bili sigurni u autosjedalici tijekom vožnje, u subotu, 26.10., od 16 do 19 sati Udruga Roda će u prizemlju Centra vršiti pregled sigurnosti vaših  autosjedalica 

U svome rasporedu ostavite mjesta i za odličan shopping jer je City Center one ove nedjelje, 27. listopada, otvoren. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu