Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite Vikend dječjeg teatra
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite Vikend dječjeg teatra

Vrijeme je za zanimljive predstave posvećene najmlađima u City Centeru one

Dovedite svoje mališane 20. i 21. svibnja na Vikend dječjeg teatra i zajedno uživajte u zanimljivim i besplatnim predstavama koje će oduševiti male, ali i velike.

U subotu, od 11 sati, na scenu stupa Kazalište Amicus u zanimljivoj predstavi Vuk spašava šumu. Isti dan, od 17 sati, najmlađi će uživati u predstavi Kraljevna na zrnu graška koju će uprizoriti Mala scena.

U nedjelju, od 11 sati, mališani i roditelji moći će uživati u Magic showu za cijelu obitelj u izvedbi Luke Vidovića. Vesela i interaktivna predstava u kojoj sudjeluju baš svi. Od 17 sati mališani će se zabavljati uz predstavu Jurina potraga za blagom koju će izvoditi Kazalište Amicus.

Odluka je na vama! Odaberite jednu ili više predstava, dođite s mališanima i vikend ispunite uspomenama vrijednim pamćenja. Vidimo se u City Centeru one!

Vaša reakcija na temu