Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite vikend za prste polizat na City Pazaru!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite vikend za prste polizat na City Pazaru!

Uživajte u delicijama koje će za vas pripremiti dobro poznati chefovi

Neka bitka počne! Ovog vikenda, 14. i 15. svibnja, na rasporedu je kulinarska radionica koja će jednom zauvijek riješiti vječnu dilemu – čija kuhinja je bolja, ona mediteranska ili pak ona kontinentalna. Naime, City Center one pripremio je prvu u nizu City kužinu na kojoj će ugostiti četiri vrsna hrvatska gastro-čarobnjaka koji će odmjeriti snage u ovoj vječnoj borbi.

U subotu ćete tako uživati u pripremi, ali i kušanju neodoljivih mediteranskih jela u izvedbi slavnih chefova. Prvi na scenu stupa Braco Sanjin, koji će od 11 sati pokazati svoje umijeće pripremajući carpaccio od brancina s jagodama i trisoto s kozicama,  dok će od 17 sati mjesto za radnom pločom preuzeti Melkior Bašić na čijem vas meniju čeka ceviche od zubaca i škampi & file romba na krem palenti s povrćem.

U nedjelju kuhaču preuzimaju dobro poznati kontinentalci pa će tako od 11 sati Christian Misirača pokazati svoje zavidne kulinarske vještine pripremom samoborskog kotleta s grenadir maršom, spretno upotpunjenim radič salatom s bučinim uljem i jabučnim octom, dok će od 17 sati Tomislav Špiček izazivati zazubice svojim faširancima i krpicama sa zeljem.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uživajte u fantastičnim izvedbama mediteranskih I kontinentalnih specijaliteta koje će samo za vas pripremiti poznati hrvatski chefovi. Vidimo se na City Pazaru! 

Vaša reakcija na temu