Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite Žutu srijedu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite Žutu srijedu

Popusti do 50 posto u omiljenom shopping centru

Prva srijeda u mjesecu rezervirana je za posjet City Centeru one. A kako i ne bi, kada vas povodom Žute srijede u omiljenom shopping centru čekaju popusti koji sežu do 50%.

Za božićne poklone možda je prerano, ali to ne znači da ovo nije savršena prilika da sebe razmazite sitnicama kojima dugo odolijevate. Novi jeans? Može! Novi kaput? Može! Nove čizme? Pa, može!

Naime, Armani Exchange, Fashion&Friends te XYZ časte s 20% popusta na artikle iz nove kolekcije, dok vas u trgovini Tom Tailor čeka popust od 20% na sve. Do 50% povoljnije cijene čekaju vas i u trgovini Cesarica pa je ovo idealna prilika za obnoviti jesensku garderobu.

Tražite li pak komade kojima ćete upotpuniti svoj sportski outfit, obavezno zavirite u adidas, Intersport, Hervis ili The Athlete's Foot jer vas čeka do 20% popusta. 

A odlične pogodnosti pripremile su i trgovine obućom: Aldo je snizio cijene dijela asortimana nove kolekcije za 50%, Alpina je cijene nove kolekcije iz modnog asortimana spustila za 25%, dok je CCC počastio popustom od 10% na baš sav asortiman. Deichmann nudi 15% popusta na torbice i ruksake, dok Office shoes, ShoeBeDo, Shooster i Skechers uveseljavaju kupce popustima do 20%.

Ponudu kojoj je nemoguće odoljeti već tradicionalno su pripremili dm, Müller, Douglas, Kiehls te Ljekarna SDŽ i Farmacija , zato ne propustite ovu priliku i obogatite svoju kozmetičku torbicu provjerenim klasicima ili pak beauty novitetima.

Zapravo, najjednostavnije je da dođete u City Center one i odradite shopping po svom guštu. Nećete pogriješiti! 

PS - ne zaboravite prije shoppinga provjeriti popis popusta. Vidimo se! 

Vaša reakcija na temu