Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne znate gdje za Valentinovo? Pogledajte ponudu bajkovitog restorana u Stobreču: Slijedovi jela, vrhunska vina i glazba uživo
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne znate gdje za Valentinovo? Pogledajte ponudu bajkovitog restorana u Stobreču: Slijedovi jela, vrhunska vina i glazba uživo

Restoran Horus, smješten u sklopu Kampa Stobreč Split pripremio je impresivnu ponudu za Dan zaljubljenih

Do Valentinova je ostalo još nekoliko dana, a iskustvo nas uči da velika većina parova i ljubavnika baš tada kreće u potragu za idealnim provodom koji uključuje romantičnu večeru i dobru zabavu.

Ono što gosti za Dan zaljubljenih traže stane u nekoliko riječi: dobra lokacija, intima, romantični štih, kvalitetna hrana i dobra zabava.

U tom smislu posebno se izdvaja ponuda restorana Horus smještenog u Stobreču, a koji je pozicioniran u gustoj borovoj šumi i tik uz plažu s čije se terase se pruža impresivan pogled na more, otoke i staro stobrečko naselje. 

Ovaj se restoran nalazi na istočnom rubu Kampa Stobreč Split, a poznat je po vrhunskim tjesteninama, rižotima, mesnim i ribljim delicijama ali i napolitanskim pizzama iz krušne peći koje mnogi svrstavaju u red najboljih na splitskom području.

Međutim pažnju plijeni ponuda restorana Horus za Dan zaljubljenih. Tako će gosti moći birati između mesnog ili ribljeg menija. 

Riblji meni:

PREDJELO - Tuna tartar

GLAVNO JELO - File hame s julienne povrćem 

DESERT - Crumble od jabuka

Mesni meni:

PREDJELO - Carpaccio od bifteka

GLAVNO JELO - Svinjski lungić punjen ricottom i špinatom

DESERT - Lava cake

Naravno, uz svaki meni gosti će moći izabrati i vino koje se savršeno uparuje s jelom iz raskošne karte restorana. 

Romantičnu večer začinit će i nastup grupe Barbarosa koja će decentnim taktovima Dan zaljubljenih učiniti nezaboravnim iskustvom.

Rezervacije se zaprimaju na broj: 091 404 4014

Vaša reakcija na temu